Olet tässä: Etusivu / Tuotteet

Kirena TREND-liukuovikaapiston avulla jokainen saa kotiinsa säilytysratkaisun, joka on juuri oman näköinen. TREND-mallistosta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeitten mukaan ja sen saa nopeammin kuin perinteiset mittatilaustyönä tehdyt, koska se koostuu mittavalmiista osista. Valittavana on rungon värin ja kehyksen materiaalin lisäksi ovipinta.

Tutustu valikoimaan >

Kirena PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto. Huippulaadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiiviseen tuotesuunnitteluumme takaavat täydellisen säilytysratkaisun. PREMIUM-mallisto koostuu liukuovi- ja säilytysratkaisuista kaikkialle kotiin ja kaikenlaisiin koteihin.

Tutustu valikoimaan >

AURORA-malliston tilanjako-ovissa kehykset ja peitelista ovat sävyltään mattahopeita. Kehyksenä toimii Kirenan alumiinista valmistettu Karisma. Aurora-tilanjakajan saat joko mittavalmiina vakio-ovina tai mittojen mukaan valmistettuina mittamuuttuvina ovina. Mittamuuttuvassa Aurorassa oven leveys ja korkeus ovat molemmat vapaasti valittavissa.

Tutustu valikoimaan >

ONNISTU
SUUNNITTELULLA

Voit koota jälleenmyyjäsi kanssa oman TREND-kaapiston. Suunnittelutyökalun avulla saat koottua juuri oikean kokoisen ja omannäköisesi TREND-kaapiston.

KOKOA SUOSIKKISI
KERÄILYKORIIN

Keräilykori listaa suosikkituotteesi. Voit tulostaa suosikkisilistasi tai lähettää sen sähköpostissa haluamallesi henkilölle.

LÖYDÄ LÄHIN
JÄLLEENMYYJÄ

Voit hakea lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi helposti Löydä jälleenmyyjä -työkalun avulla. Jälleenmyyjät löydät koottuna myös kartalta.