Olet tässä: Etusivu / Kirena / Takuu

KIRENA 10 VUODEN TAKUU! 

Myönnämme Kirena -tuotteissa liukuoven mekanismeille 10 (kymmenen) vuoden takuun ja muille tuotteen osille 1 (yhden) vuoden takuun.

TAKUUEHDOT

Takuun piiriin eivät kuulu:

Takuu ei koske virheellistä asennusta, normaalia kulumista tai virheellistä käyttöä. Takuuseen eivät myöskään sisälly viat, jotka ovat aiheutuneet käyttäjän huolimattomuudesta tai hoidon laiminlyömisestä.Takuu ei korvaa tuotteen virheellisyydestä mahdollisesti aiheutuvia välillisiä vahinkoja ja kustannuksia. Teräskehysovet, joissa ei ole asennettuna hypynestintä paikalleen, ja tästä syystä pyörästöt eivät toimi normaalisti.

Voimassaolon edellytykset:

Kalusteiden säilytys, varastointi, asennus, päivittäinen käyttö ja hoito ovat tapahtuneet Elfa Kirena Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti. Kalusteita on käytetty normaaleissa asumisolosuhteissa, eikä kalusteita ole kuormitettu tai käytetty normaalista poikkeavasti. Takuun piiriin kuuluvasta viasta on ilmoitettu jälleenmyyjälle 1 (yhden) kuukauden kuluessa vian ilmenemisestä takuuaikana.

Takuumenettely:

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä häntä palvelleeseen jälleenmyyjään takuukorvausselvityksen käynnistämiseksi. 

Mikäli tuotteessa ilmenee vaurio tai virheellisyys, joka selkeästi johtuu Kirena -tuotteen materiaaleista tai toimituksesta, ei tuotetta tule asentaa. Vaurion/virheellisyyden havaittua tulee olla yhteydessä jälleenmyyjään ja sopia jatkotoimenpiteistä.

Pääsääntöisesti tuote vaihdetaan tai korjataan erikseen sovitusti Elfa Kirena Oy:n, jälleenmyyjän tai kuluttajan itsensä toimesta. Asiasta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Mikäli vastaavanlaisen tuotteen tai komponentin saatavuus on vaikeutunut, toimitetaan vastaava tai lähinnä vastaava osa tai komponentti kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, kun velvollisuus korvaukseen on todettu. Värierot takuuna toimitetun ja alkuperäisen tuotteen välillä ovat mahdollisia. Ne eivät aiheuta takuunantajalle muuta korvausvelvollisuutta.

Takuukorvauksen kohdistuessa sellaiseen osaan, komponenttiin tai helaan, joka on poistunut kokonaan mallistosta tai sen valmistus on loppunut, ja asiakas vaatii siitä huolimatta alkuperäistä vastaavan, on Elfa Kirena Oy:llä oikeus veloittaa yksittäiskappaleen teettämisestä aiheutuvat lisäkustannukset asiakkaalta tai vaihtoehtoisesti oikeus suorittaa asiakkaalle korvaus rahassa, joka vastaa takuunalaisen osan alkuperäistä hintaa.

Takuukorjaus ei pidennä alkuperäistä takuuaikaa.

ONNISTU
SUUNNITTELULLA

Voit koota jälleenmyyjäsi kanssa oman TREND-kaapiston. Suunnittelutyökalun avulla saat koottua juuri oikean kokoisen ja omannäköisesi TREND-kaapiston.

KOKOA SUOSIKKISI
KERÄILYKORIIN

Keräilykori listaa suosikkituotteesi. Voit tulostaa suosikkisilistasi tai lähettää sen sähköpostissa haluamallesi henkilölle.

LÖYDÄ LÄHIN
JÄLLEENMYYJÄ

Voit hakea lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi helposti Löydä jälleenmyyjä -työkalun avulla. Jälleenmyyjät löydät koottuna myös kartalta.