Olet tässä: Etusivu / Kirena
kirena_logo_registered_w_text-black_outlined_rgb

KIRENA

Suomen suurimpiin kuuluva säilytysratkaisuvalmistaja

Kirena tunnetaan korkeasta laadustaan ja innovatiivisista säilytysratkaisuistaan. Suomen suurimpiin kuuluvan liukuovi- ja säilytysratkaisuvalmistajan aikaa ja käyttöä kestävät ovet ja kaapistot on perinteisesti tehty täysin mittatilaustyönä.

Iso osa tämän päivän säilytysratkaisuista halutaan kotiin nopeasti ja tehokkaasti. Kirenalla on kaksi mallistoa, joista PREMIUM edustaa perinteistä ja huipputyylikästä mittatilausratkaisua. Voit valita erilaisista runko-, liukuovikehys- ja ovipintavaihtoehdoista juuri mieleisesi värit ja materiaalit toteuttaaksesi juuri oman tyylisesi ratkaisun. TREND puolestaan koostuu monipuolisesta valmiista mallistosta, jonka kaapistomallit on helppo yhdistellä moninaisiin liukuoviin haluamakseen kokonaisuudeksi. Mittavalmiudesta johtuen TREND -malliston toimitusaika on vain noin 2 viikkoa.

ONNISTU
SUUNNITTELULLA

Voit koota jälleenmyyjäsi kanssa oman TREND-kaapiston. Suunnittelutyökalun avulla saat koottua juuri oikean kokoisen ja omannäköisesi TREND-kaapiston.

KOKOA SUOSIKKISI
KERÄILYKORIIN

Keräilykori listaa suosikkituotteesi. Voit tulostaa suosikkisilistasi tai lähettää sen sähköpostissa haluamallesi henkilölle.

LÖYDÄ LÄHIN
JÄLLEENMYYJÄ

Voit hakea lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi helposti Löydä jälleenmyyjä -työkalun avulla. Jälleenmyyjät löydät koottuna myös kartalta.