Olet tässä: Etusivu / Kirena
kirena_logo_black

KIRENA

Suomen suurimpiin kuuluva säilytysratkaisuvalmistaja

Kirena tunnetaan korkeasta laadusta ja innovatiivisista säilytysratkaisuista. Suomen suurimpiin kuuluvan liukuovi- ja säilytysratkaisuvalmistajan aikaa ja käyttöä kestävät ovet ja kaapistot on perinteisesti tehty täysin mittatilaustyönä.

Iso osa tämän päivän säilytysratkaisuista halutaan kuitenkin kotiin nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Kirenalla on nyt kolme mallistoa, joista PREMIUM edustaa perinteistä ja huipputyylikästä mittatilausratkaisua. TREND -mallisto puolestaan koostuu mittavalmiista osista jotka on helppo yhdistellä haluamakseen kokonaisuudeksi. Mittavalmiudesta johtuen TREND -malliston toimitusaika on vain noin 2 viikkoa. SHARP -mallisto on Kirenan mallistojen tehokkain osa. SHARP -mallistossa on tuhansia mahdollisuuksia, mutta oman ratkaisun rakentaminen on tehty äärimmäisen helpoksi ja nopeaksi.

ONNISTU
SUUNNITTELULLA

Voit koota jälleenmyyjäsi kanssa oman TREND-kaapiston. Suunnittelutyökalun avulla saat koottua juuri oikean kokoisen ja omannäköisesi TREND-kaapiston.

KOKOA SUOSIKKISI
KERÄILYKORIIN

Keräilykori listaa suosikkituotteesi. Voit tulostaa suosikkisilistasi tai lähettää sen sähköpostissa haluamallesi henkilölle.

LÖYDÄ LÄHIN
JÄLLEENMYYJÄ

Voit hakea lähimmän Kirena-jälleenmyyjäsi helposti Löydä jälleenmyyjä -työkalun avulla. Jälleenmyyjät löydät koottuna myös kartalta.